مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت ملک در روستا

50متر زمین دارم داخل بافت تو روستا سر خیابون هست و اطراف زمین کلا ملک آیا میشه مجوز ساخت گرفت برای کل 50متر برای ویلائی؟
آب،برق، گاز، میدهند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به دهیاری یا بخشداری روستا مراجعه نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از اداره مسکن و شهرسازی و دهیاری محل موضوع را پیگیری فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مرجع صدور پروانه ساخت ، در اراضی
خارج از ‌محدوده شهر ، بنیاد مسکن است
شما باید به بنیاد مسکن درخواست صدور پروانه ساخت را نمایید ولی با توجه به اینکه متراژ زمین کم است ممکن است پروانه ساخت صادر نگردد