مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت ملک در روستا

سلام وقت بخیر
مادر بنده برای یکی از روستاها هستن که زیر نظر کمیته امداد هستن
چون منزلی ندارن و زمینی به بهشون رسیده از سمت پدرش در همان روستا اون زمین جزو منابع ملی هست آیا زیر نظر کمیته هستند از سمت کمیته میخوان براش منزلی بسازن میتونن برای ساخت مجوز بگیرن؟ ممنون.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر منابع ملی هستش فقط باید در طرح هادی قرار بگیره وگرنه خیر