مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز ساخت از دهیاری و شورای روستا

باسلام
من زمینی در یکی از روستاهای رستم آباد گیلان خریداری نموده ام که داخل طرح هادی نیز می باشد ومتراژآن 250متر می باشد برای ساخت یک بنا به متراژ80متر آیا می توان فقط به مجوز ارائه شده به دهیار وشورا آن روستا اکتفا نمود؟
باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از دهیاری پیگیری شود مورد اداری است تا حقوقی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید از ارکان های مورد نظر دیگر از جمله جهاد کشاوزی ، بنیاد مسکن راه و شهرسازی در صورت اقتضا مجوز بگیرد