مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت ملک در روستا

با سلام من یک زمین در روستا خریدم که سمت زمین من قطعات شمالی هستند ولی دو ملک اول کوچه به صورت جنوبی با مجوز بنیاد مسکن ساخت کرده اند و من نیز به بنیاد مسکن مراجعه کرده و مجوز ساخت جنوبی برای من صادر شد و از دهیاری پروانه ساخت گرفته ام
حال بعد آرماتور بندی روز قبل بتن ریزی همسایگان موجود در کوچه نامه اعتراضی به بنیاد داده اند من نیز کار را متوقف کرده ام راهکار قانونی برای ادامه کار من با توجه به شرایط وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر نقشه و موارد مندرج در مجوز ساخت را رعایت کردید به کار خود ادامه دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مجوز ساخت دارید و طبق مجوز اقدام کرده اید مانعی ندارد