مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

بیمه تامین اجتماعی دختر مطلقه هستم با چهار فرزند و پدرم 9 ساله فوت کردند بیمه تامین اجتماعی بودند و حقوق دریافت میکردند آیا میتوان حقوق 9 سال را یکجا درخواست بکنم یا همون ماه به ماه میدهند مستمری پدرم را میتوان بگیرم مادرم هم فوت کردند راه حلی دارد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

وقتی که شامل شرایط دریافت مستمری را شده آید اقدام‌کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق سازمان تأمین اجتماعی پیگیری نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم درخواست خود را مطرح کنید بله به شما تعلق خواهد گرفت و از تاریخ استحقاق می‌توانید مطالبه داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از زمانی که واجد شرایط میشوید حقوق به شما پرداخت میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از تاریخ استحقاق میتوانید درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما از زمانی که درخواست بدهید به شما تعلق می‌گیرد