مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمله با سلاح سرد

سلام وقت بخیر میخواستم بپرسم حمله و تهدید شوهر با سلاح سرد(چاقو) به زن و چاقو زیر گلوی زن گذاشتن چه حکمی دارد؟ قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید و چاقو کشی شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تهدید به قتل را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
مجازات تهدید به قتل حبس است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام عنوان زیادی دارد مهم تر است عنوان مجرمانه ابتدا اثبات این ادعاست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم �‌توانید به عنوان تهدید و شروع به قتل و یا قدرتنمایی با چاقو شکایت مطرح کنید اما اثبات آن حائز اهمیت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه احراز و اثبات شود اصولا جزای نقدی است
البته نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
....