مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق توسط کارفرما

با سلام حدود 15سال در بیمارستان به عنوان راننده حجمی مشغول به کار هستم ساعت کاری 12ساعت می‌باشد تعویض شیفت از روز کار به شب کار روزهای جمعه انجام میشود و سال ها هست هنگام تعویض شیفت جمعه ها کسانی که شب کار بوده اند و اشخاصی که قراره شب کار باشند سر کار نیستند الان پیمانکار جدید مدعی شده به خاطر این که ساعت مشخص شده را با این تعویض پر نمی کنید باید از حقوق کم شود آیا ایشان درست می گویند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پیمانکار صرفاً می‌تواند مطابق قوانین اداره کار عمل نماید و خارج از آن تخلف است