مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلایل زیر

سلام ببخشید کار من به صورت حجمی در شرکت توزیع برق است و قرارداد من بنا به حجم کار اینجانب است آیا برای من حقوق اداره کار در نظر گرفته میشود یا خیر ؟؟؟ یعنی کارفرما به هر دلایلی میتواند این حقوق را از من منع کند یا خیر ، به قول خودمان کارفرما کسر حقوق اینجانب فقط حد و اندازه عملکرد و حجم کار مثلا اگر زیر 25 درصد باشد آیا نباید اداره کار به من تعلق بگیرد یا حتی همان بیمه تامین اجتماعی نباید 31 روز کامل برای من واریز کند ؟؟؟؟ زیر عملکرد های که در نظر میگیرند بر اساس حجم کار چطور است در قرارداد ها که مابین شرکت هاست

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
به قرارداد شما بستگی دارد اما در هر حال نباید کمتر از حداقل حقوق اعلام شده توسط دولت باشد.