مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه جریمه تاخیر در تنظیم سند

سلام عرض ادب

اگر دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم به الزام اخذ سند داده باشند و بعد از یک سال هنوز از طرف مالک سند تحویل نشده باشد و در مبایعه نامه هم جریمه ای برای دیرکرد در نظر گرفته نشده باشد..( مبایعه نامه با مالک امضا نشده بلکه از فروشنده سوم خریداری شده) در این صورت نحوه محاسبه جریمه دیرکرد به چه صورت خواهد بود؟ آیا جریمه از تاریخی که در مبایعه نامه ذکر شده محاسبه خواهد شد یا از زمان تشکیل پرونده اجرایی؟ آیا لازم هست که در کنار پرونده اجرایی دادخواست اخذ جریمه بدیم ؟ یا اجراییه گرفتن روی حکم پارسال کفایت می کند؟ ( من با وکیلی مشورت کردم که ایشون گفتن بعد از تشکیل پرونده اجرایی دادگاه ده روز به مالک برای اخذ سند مهلت می دهد و چون امکان اخذ سند تو این مدت نیست موضوع میرود برای دایره اجرای احکام و اون جا کارشناس تعیین می کنند برای تعیین مبلغ جریمه چون در مبایعه نامه مبلغ ذکر نشده ولی با یک وکیل دیگر مشورت کردم ایشون گفتن حتما" باید دادخواست اخذ جریمه ثبت کنید) الان ما از کدوم مسیر باید اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام چبا توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.