مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه خرید خودرو

بنده به تازگی در یک آگهی در سایت درج آگهی برای خرید ماشین مبلغی به عنوان بیعانه برای فروشنده واریز کردم از ایشون فقط دوتا شماره تماس و رسید و ویس های ضبط شده که مشخص هست ایشون بیعانه گرفتن دارم
ایشون کلا شماره هاشون خاموش و آدرسی ندارم
امکانش هست بتونم پولم رو برگردونم
(به تازگی از طریق پلیس فتا اقدام کردم)

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیگیر شکایت مطروحه از طریق پلیس فتا باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامبه صورت حضوری قرارداد ببند متاسفانه این اشتباه انجام می‌گیرد شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به مدارکی که دارید به جرم کلاهبرداری اینترنتی حتما شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت باید دلایل مدارک کافی داشته باشید تا بررسی آنها راهنمایی دقیقی شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اما اکر از طریق دادسرا شکایت می کردی بهتر بود

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه معامله صورت گرفته است میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه نکرد طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید