مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری

سلام و خسته نباشید
یک مغازه دار با توجه به اعتبار و پیشینه خود در بازار اقتدام به کلاهبرداری از حدود صد نفر کرده و متواری شده، آیا میشود از همکارش که در همان مغازه مشغول بکار بوده به عنوان مطلع شکایت کرد البته با مدرک؟
چون این کلاهبرداری نیازمند یک پروسه چندماهه خرید چک های کلاهبرداری و خرج کردن آنها در بازار بود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله درصورتی که در جرم شریک یا شرایط را تسهیل نموده باشند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر است تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در عنصر مادی جرم کلاهبرداری که مانور متقلبانه و تحصیل مال می‌باشد شریک بوده است علیه همکار شخص متواری شده می‌توان شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری در دفتر خدمات قضایی به ثبت رساند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر همکاری یا مشارکت داشته است بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر همکارش درعنصرمادی مشارکتی نداشته باشد
مسولیتی متوجه وی نیست...