مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر تادیه

شخصی در سال 1401 دادخواست پرداخت ثمن معامله ، ثمن معامله به نرخ روز ، تاخیر تادیه ، غرامت و ... بابت مستحق الغیر در آمدن ملکی که در سال 99از اینجانب خریداری کرده بود انجام داد، دادگاه رای رو با توجه به قرارداد فی مابین ، اینجانب رو محکوم به پرداخت ثمن معامله و خسارتی که در قرارداد ذکر شده بود بابت مستحق الغیر درآمدن ملک محکوم کردند .
رای دادگاه پایان سال 1401 قطعی شد ، ایشان دی ماه 1402 درخواست پرداخت محکوم به را دادند و اینجانب مبلغ ثمن معامله به علاوه خسارت رو پرداخت کردم ،
آیا ایشان میتوانن درخواست پرداخت تاخیر تادیه نمایند ؟
در صورتیکه در دادخواست اولیه بود اما دادگاه در متن رای به آن اشاره نکرده است؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
خسارت رو احتمالا اجرای احکام به روز محاسبه کرده و شما پرداخت کردید. دیگه مبلغی برای مطالبه نموده.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به گفت گو متقابل دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت مستحق الغیر درآمدن مبیع، موضوع شما مشمول رای وحدت رویه 733و 811 می‌باشد