مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت تاخیر تادیه

با سلام شرکت ما یک قرارداد با کارفرمای دولتی داشت که پروژه خاتمه یافته و صورت وضعیت قطعی ارسال شده است. در اسفند 1400 صورت وضعیت قطعی توسط کارفرما تایید و به این شرکت ابلاغ شده است پس از گذشت یکسال کارفرما بدهی خود را تسویه نکرده است آیا می توان برای این موضوع درخواست خسارت تاخیر تادیه نمود و به چه صورت باید اقدام کرد. با تشکر

پاسخ ها :

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر درخواست مطالبه وجه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه همراه با تاخیر تادیه به مرجع قضایی تقدیم نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.