مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه بین وراث

سلام ..همسرم و خانوادش برای تقسیم ارثشون (زمین)یک توافق نامه ای بین خودشون تنظیم کردن و امضا کردن همه و نوشتن که اگر زمانی شخصی از غیب بیاد و سند مالکیت داشته باشد و بتونه زمین یکی از وراث رو تصاحب کند بقیه وراث باید کمک کنند که خسارت اون شخص از وراث رو جبران کنن و اگر هر کدام از وراث کوتاهی کند و کمک نکند تقسیمش به هم میخورد ..
سوالم اینه که در صورتی ک همسرم زمینش رو فروخته باشد و برای یکی از برادر یا خواهراش این اتفاق بیفتد و همسرم نتونه به قولی که داده عمل کند و بخواهد تقسیمش به هم بخورد تکلیف اون شخصی که زمین رو از همسرم خریده چی هست؟ آیا زمینش رو از دست میدهد اون شخصه خریدار؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایط خاصی ، تقسیم نامه قابل ابطال است
و در صورت ابطال تقسیم نامه ،
شخص خریدار میتواند دادخواست حقوقی اقامه نماید و فروشنده مسئولیت حقوقی خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تقسیم نامه تحت شرایطی قابل ابطال است
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود