مشاوره حقوقی رایگان - شرایط لغو توافق نامه دستی بین وراث

سلام. چنان چه بین ورثه توافق نامه دستی به منظور تقسیم اموال متوفی تنظیم شده و پس از آن تمامی ورثه وکالت محضری تام الاختیار به یکی از افراد بین خودشان بدهند و او ( وکیل ) اسناد را انتقال قطعی بدهد و آن گاه یکی از ورثه که متاهل نیز می باشد فوت نماید، آیا فرزند یا همسر ایشان می توانند نسبت به این تقسیم بندی اعتراض نمایند؟ تحت چه شرایط این توافق نامه لغو خواهد شد؟

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

توافق بین وراث هم نافذه مگر به یکی از وراث ضرر فاحشی رسیده باشد