مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث توسط عمو

سلام ، پدر من سال 1368 توافق نامه ای‌امضا کردن که بعد از گرفتن سند برای زمینه پدری سهم دیگر خواهر وبرادران و نسبت به سهم الارث پرداخت کنن ، کمتر از 1 ماه بعد از این توافق نامه فوت کردن ، و بعد از فوت خواهران و برادران اعلام کردن که سهم خودشون و به وراث پدرم بخشیدن، و وراث پدر هم از وجود این توافق نامه بی خبر بودن و در مورد بخشیدن هیچ نوشته ای گرفته و امضا نشده نشد ، در این زمین سال 70 ساختمانی احداث شد و در سال 74 پایان کار گرفته شد و هیچ کدام از برادر ها وخواهر ها ادعایی در مورد این زمین نکردن ، حالا بعد از 34 سال یکی از برادر ها (عمو) با رو کردن این توافق نامه ادعای حق‌ کرن ،آیا محق هستن و اگر هستن به چه میزان (از آ‌پارتمان ؟ از زمین ،ایا به قیمت روز زمین ؟،بخشی از زمین هم در طرح شهرداری بوده که شهرداری در قبال اون تراکم به مالکین داده که ایشون از این تراکم هم سهم خواستن ، ببخشید‌ که طولانی‌شد ?با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
تمام ورثه از تمام ماترک پدربزرگ سهم الارث خواهند داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تمام وراث و پدربزرگش ارث میبرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله طبق قانون ارث تمام وراث از ماترک متوفی ارث خواهند برد‌.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام ورثه از تمام ماترک پدربزرگ سهم الارث دارند

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید توافق و مستندات بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اول انحصار وراثت گرددسپس وضعیت موجود بررس و مستندات رسیدگی سود