مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری پرونده ضرب و جرح

دامادمون رو درب منزل خودش زدم شاکی شده که بینی ام شکسته احتمالا بینیش نشکسته والان حدودا دوماه بیشتر هست که پرونده اش در شورای حل اختلاف باقی مونده و پیگیری نمیکند البته من هم شاکی خواهرم که زنش هست بر این مبنا که با پیامک تلفنی تهدیدم کرده شدم ولی نه‌ من نه اون دنبالش نیستیم ممکن هست پرونده همون جا بماند که بماند ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاکی پرونده را پیگیری نکند پرونده مختومه می‌شود چون نیاز به استناد به دلایل و مدارک و شهود هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید حضورا مراجعه و پیگیری نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
پرونده باید به دادسرا ارجاع شود مگر اینکه هر دو نفر در شورای حل اختلاف اعلام گذشت کرده باشید

علی حسین پور

جناب آقای علی حسین پور :

باسلام
باید حضورا به شعبه مربوطه مراجعه داشته باشید و تقاضای ارجاع پرونده به دادسرا مربوطه را نمایید
رویه بیشتر شعب شورای حل اختلاف تا زمان عدم مراجعه به دادسرا ارسال نمی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام ؛ خیر ، به صورت حضوری از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت سازش ختم بخیر و در صورت ادامه شما دیه شکستکی بینی به داماد داده و تعزیر میشوید و خواهرتان جریمه توهین به شما را به دولت خواهند داد