مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام خسته نباشید من یه پرونده داشتم که طرف دعوا اعتراض زده بود و رای دادگاه تجدید نظر هم برایم ابلاغ شده ولی زنگ میزنم دادگاه برای پیگیری میگه پرونده شما از دادگاه تجدید نظر نیومده الان 50 روز گذشته که برام ابلاغیه اومده و تو سایت ثنا پیگیری پرونده و میزنم میزنه که پرونده دادگاه تجدید نظر مختومه شده است الان باید چیکار کنم که پرونده به دادگاه ارسال نشده ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید به شعبه دادگاه تجدیدنظر بروید و پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حکم قطعی صادر شده است . شما حضوری به شعبه بدوی مراجعه نمایید و
درخواست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام عصر بخیر
ارسال پرونده زمان بر هست کمی صبورتر باشید تا اوایل ماه پرونده به شعبه

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به دادگاه تجدیدنظر مراجعه شود

محمد نورآبادی

جناب آقای محمد نورآبادی :

به دادگاه تجدید نظر مراجعه و شماره نامه ای که به موجب آن،پرونده اعاده شده را بگیرید وازاین طریق پیگیری کنید.

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

باید با مراجعه به واحد پست دادگستری محل ، تاریخ ارسال و دریافت پرونده رو اخذ و پیگیری کنید.

سودا نادری

سرکار خانم سودا نادری :

سلام
حضورا از شعبه دادگاه تجدید نظر پیگیر بشید تا پروندرو به دادگاه بدوی بفرستند

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

جهت پیگیری باید بصورت حضوری به دادگاه مراجعه فرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید حضوری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما حضورا از طریق شعبه دادگاه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید.

مریم محمدصالحی

سرکار خانم مریم محمدصالحی :

درود
در چنین مواردی باید حضوری پیگیری کنید نه به صورت الکترونیکی هر چند پروسه دادگاه ها زمان بر است