مشاوره حقوقی رایگان - پرونده ضرب و جرح عمدی

تو این پرونده دو نفر بودیم که به من 10 ماه زندان تخریب خودرو و 8 ماه زندان جنبه عمومی اومده که نوشته اشد مجازات قابل اجراست این یعنی چه؟ و اینکه سه درصد دیه اومده من چه کاری میتونم بکنم تا دیه پرداخت نکنم و زندان نرم پرونده ناموسی بوده و من فقط یکبار با چوب زدم نه با چاقو ولی به من شکایت کرده که من چاقو زدم در حالی که دوستم زده چاقو رو

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید اعتراص ننایید و مجازات اشد یعنی 10 ماه زندان لحاظ می شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تنها شدید ترین مجازات قابل اعمال است.