مشاوره حقوقی رایگان - اتهام آدم ربایی

با عرض سلام وخسته نباشی.حدود4ماه پیش از بنده به جرم آدم ربایی شکایت شده است که پسر 16ساله جلو مغازه خودش از من تقاضا کرده تا مسیر خونشون برسونمش که حتی دوربین داخل پرونده هستش با رضایت خودش سوار شده و من درخواستش رو رد کردم باز با خواهش وتمنا سوارشده و جلو خونشون ماشین رو نگه داشتم که پیاده بشود ولی از من تقاضا و اصرار کرده یک مسیر دیگر اون رو ببرم که رفیقش منتظرش هست وقتی مسیر انتهایی پیاده شده توسط یک فرد ناشناسی مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام ودر پرونده گفته که فقط کتک در آوردم به قصد ترسیدنش. نه تجاوز کردم و نه دست به او زدم و طول مسیر تماس تلفنی زیاد داشت که اگر من قصد آدم ربایی داشتم میتونست اقرار کند و الان قبل این که حکم بدن پدر پسره با 5میلیون تومن رضایت داده که فعلا با قرار وثیقه آزاد شدم و حدود 20روز بازداشت بودم ولی پیام برای من آمده که دو روز دیگر برای رسیدگی پرونده در دادگاه حضور پیداکنم.که دوتا پرونده قبلی دارم که هردوتاش تبرئه شدم مال 6سال و8سال پیش هستش یکی آدم ربایی و اون یکی لواط. ممنون میشوم راهنمایی کنید كه آیا آخرش چی میشه و آیا این پرونده های قبلی ربطی به این پرونده دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد در محکمه حاضر و از بی‌گناهی خودتان دفاع نمایید در غیر این صورت مجازات آدم ربایی خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله با توجه به اینکه شما سابقه دارید در این پرونده برای شما مشکل ایجاد خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید بتوانید با دلایل و مستندات ازخود دفاع موثری نمابید