مشاوره حقوقی رایگان - ادعای عدم پرداخت وجه توسط موجر

سلام من یک مغازه اجاره کردم و یک فقره چک به مبلغ 500 میلیون به مالکم دادم و تو اجاره نامه ثبت شد چند روز بعد مالکم گفت پول رو به چندتا حساب بزن و چکم رو عودت داد به خودم اما تو اجاره نامه ثبت نشد که چک به من عودت شده الان میگه تو پول به من ندادی چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت آنهایی که پول ریختی به حسابشون

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

خب رسید پرداخت ها را بده بهش اگر قبول نکرد ممکنه ریگی به کفشش باشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه چک را به شما پس داده دادگاه به راحتی ادعای وی را قبول نمی کند.
شما میتوانید با ارائه پرینت بانکی و اصل چک دفاعیات خود را مطرح کنید و از دادگاه بخواهید اشخاصی که پول به حساب آنها واریز شده را به عنوان مطلع احضار کند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر نسبت به شما شکایتی انجام شد می توانید از خود دفاع کنید و به فیش های واریزی استناد کنید.