مشاوره حقوقی رایگان - استفاده دختر از بیمه تکمیلی پدر بعد از ازدواج

سلام روز شما بخیر من خانمی 28 ساله هستم که بیمه خدمات درمانی و تکمیلی آتیه پدرم بودم که در 22 سالگی مبتلا به سرطان شدم و هزینه های درمان را با بیمه تکمیلی پرداخت نمودم در حال حاضر 4 ماه است ازدواج کردم و بیمه تامین اجتماعی همسرم میباشم
در حال حاضر با توجه به عود مجدد بیماری میتوانم از بیمه تکمیلی در صورت ثبت نام مجدد استفاده کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان