مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث توسط نامادری

سلام و خسته نباشید پدرم با یک خانمی ازدواج کرده و بعد از چند ماه با هم اختلاف داشتند و خانم خانه را ترک کرد و بالاخره پدرم با طرح شکایت بعد از چند سال توانست حکم طلاق غیابی را بگیرد و یک روحانی صیغه طلاق را برایش خوانده است اما وقتی پدرم قرار بود آن را ثبت کند پدرم فوت کرد و سه سال از فوت پدرم میگذرد و الان این خانم شکایت ماترکه کرده است. آیا الان راهی هست که بتوانیم این موضوع را ثابت کنیم و چگونه میتوانیم این کار را انجام دهیم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
کلیه وراث به طرفیت خانم باید دادخواست اثبات واقعه طلاق مطرح نماید و عاقد و شاهدین را در دادگاه حاضر نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید ارائه دهید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله اثبات واقعه طلاق با حضور شهود و اون محضری که صیغه رو خونده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست به طرفیت وراث دادخواست دهید و طلاق را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، 1/8 سهم الارث زوجه خواهد بود مگر اجرای صیغه طلاق اثبات گردد
و شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه بايد رسيدگي قضايي نمايد