مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم ارث در مورد خانه دارای قولنامه فروش

با سلام . میخواستم بپرسم آیا با توجه به اینکه پدر بنده 6 دانگ یک خانه رو به صورت قولنامه ای و با سهم دو دانگ به یک پسر و دو دخترش به ازای هر نفر دو دانگ فروخته در حالی که خانه دارای سند تک برگ هست آیا بعد از فوت ایشان نامادری میتواند ادعای ارث یا ابطال قولنامه بکند.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله متاسفانه امکان پذیر است
باید وقوع بیع را اثبات نمایید