مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از چند سال

سلام بنده در کودکی 6 سالگی بر اثر تیر کمان که به چشم خورد چشمم را از دست دادم در آن زمان ایشان 13 سال داشتند و کسی از خانواده ام شاکی نشد حال پس از گذشت 43 سال از ایشان شکایت کنم آیا نتیجه ای میگیرم یا وقت خود و دادگاه محترم را تلف کرده ام؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر اثبات شود دیه قابل مطالبه است
زیرا دیه مشمول مرور زمان نمیشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پدرت رضایت داده باید از او طلب کنی اگر نداده براساس قانون مسئولیت مدنی می توانید دادخواست مطالبه دیه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان مطالبه دیه وجود خواهد داشت
ولی باید ادعای شما اثبات گردد