مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط مهریه

آیا این درست است مهریه سالی یک سکه تقسیط میشود؟ و اگه اره در چه صورت هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در تمامی موارد نحوه تقسیط یکسان نیست بستگی به شرایط زوج دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این قانون نیست بستگی به تمکن مالی زوج دارد اگر همسر شما اموال دارد آن را به دادگاه معرفی نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تقسیط مهریه به وضعیت مالی مدیون و نظر قاضی بستگی دارد و همیشه میزان آن یکسان نیست.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام درصورت تقدیم دادخواست اعسار و اثبات عدم تمکن مالی

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

در صورت اعسار. بله با توجه به اوضاع جامعه و تمکن زوج تقسیط میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است تا 18 ماه یک سکه نیز تعیین بشه