مشاوره حقوقی رایگان - الزام به صدور حکم بازنشستگی

سلام،بنده مدت بیست وچهارسال ونه ماه است دربیمارستان مشغول بکارهستم بعدازشکایت به دیوان عدالت اداری حکم عنوان شغلی وقرارگرفتن درمشاغل سخت وزیان آوررا گرفته ام،وفقط حکم الزام به صدورحکم بازنشستگی مانده است اگرالان که هنوزخدمت من به بیست وپنج سال نرسیده است اقدام جهت گرفتن این حکم کنم قاضی رای مثبت میدهد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تا پیش از رسیدن به 25 سال خدمت طرح دعوی نتیجه بخش نخواهد بود.