مشاوره حقوقی رایگان - طرز تهیه و تسلیم اظهارنامه رسمی به سازمان تامین اجتماعی .

با تقدیم درود و احترام حضور عالیجنابان . 1- درصورت امکان روش تهیه اظهارنامه رسمی و تسلیم آن به سازمان تامین اجتماعی را مرحمت بفرمایید. 2- آیا ملاک برقراری مستمری از تاریخ ترک کار است یا تاریخ صدور حکم بازنشستگی ؟ زیرا همانگونه که اطلاع دارید معمولا بین ترک کار و صدور حکم بازنشستگی چند ماهی فاصله و وقفه وجود دارد.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت تهیه اظهارنامه از متخصص کمک بگیرید
ملاک تاریخ بازنشستگی است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام برای ارسال اظهارنامه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و موضوعی که می خواهید به اطلاع مخاطبتان برسانید را در متن اظهارنامه درج نمایید . همچنین بر خلاف آنچیزی که یکی از همکاران عزیز و محترم در پاسخ به سوالتان اظهار نظر فرموده اند ، ملاک محاسبه ی سابقه برای برقراری مستمری، تاریخ ترک کار (=خاتمه کار) می باشد و نه تاریخ صدور حکم بازنشستگی

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام برای ارسال اظهارنامه رسمی میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که شعب مختلف دارند اقدام نمایید و پیشنهاد میشود متن اظهارنامه را از قبل خودتان کامل بنویسید و تایپ شده به دفاتر دهید چون فرمت آنها اصولا کامل و جامع نیست برای نوشتن شرح اظهارنامه اگر نیاز به راهنمایی داشتید در خدمت هستم در خصوص سوال دوم هم ملاک تاریخ خانمه همکاری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و درخواست خود را ثبت کنید ملاک هم اخرین روز کاری شما میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،برای ارسال اظهار نامه متنی که میخواهید به اطلاع مخاطب برسانید از قبل تایپ کرده و در دفتر خدمات قضایی جهت ثبت اقدام کنید.در مورد سوال دوم ملاک تاریخ خاتمه همکاری است.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

ملاک پرداخت مستمری از تاریخ ترک کار است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ملاک خاتمه همکاری است
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید