مشاوره حقوقی رایگان - اثبات صلح نامه

با سلام درسال 1401 صلح نام ای بابت خرید ملک نوشته شده ودر اواخر سال 1402 بابت شکایت از ساختگی بودن صلح نامه به کارشناس ارجاع شده و با توجه به درست بودن زمان صلح نامه دو بار کارشناسان تاریخ صلح نامه را رد کرده و خیلی عجیب که گفتن تاریخش درست نیست چه کاری می‌توان انجام داد برای اثبات تاریخ این موضوع ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقتی تاریخش درست نیست یعنی میتواند جعل شده باشد و مجازات دارد