مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه ملک

با سلام و درود
پدر من سال 97 صلحنامه ی عادی ( ملکی ) را تنظیم کرده اند که متصالح آن مادرم هست و پزشکان سه سال پیش تازه فهمیدند که پدرم سرطان روده دارند که طبیعتاً سرطان یک شبه نمایان نمیشود و معلومه که از چند سال قبلش شروع شده بوده و ما تازه سه سال پیش متوجه این موضوع شدیم تا یک سال پیش ایشون فوت کردند. ضمناً پدرم چهل سال آخر عمرشوش رو هم با بیماری صرع گذراندن. حالا من می تونم که درخواست ابطال صلح نامه را بکنم؟

از پاسخ شما ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سرطان مانع از عقد معاملات با دارابودن اهلیت مدنی نیست و صلح صحیح و نافذ است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامین و بیماری شامل حج نمی‌باشدذهنیت و عقل از بین رفته باشد شخص قدرت تصمیم گیری نداشته باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان درخواست خواهید داشت و لیکن نتیجه ای نخواهید گرفت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما محجور نبوده‌اند که شما بتوانید ابطال صلح‌نامه را به نتیجه برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مگر شرایط بطلان قرارداد وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلایل کافی دارید می‌توانید دادخواست آن را مطرح کنید تا رسیدگی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما نمیتوانید صرفا بر این اساس آنرا باطل کنید