مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

با سلام وخسته نباشید
در سال 98 شخصی 125میلیون تومان بنده را برای به بهانه این که آشنا دارد در نمایندگی از من گرفت و دیگر اثری از او ندارم. بعد از این که دادگاه رفتم و شکایت کردم قاضی حکم جلب این شخص را صادر نمود اما من هنوز موفق نشدم که مطالبات خود را دریافت کنم. چند بار هم به منزل پدری اون شخص مراجعه کردم اما آدرسی به من نمیدهند. برای اینکه بتونم حق خودم را بگیرم چه راه حلی وجود دارد؟؟با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

استعلام از مراجع مربوطه بابا توقیف اموال

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق استعلام نقطه زنی مویابل یا استعلام از برخی ارگانها ممکن است بتوانید آدرسی از وی پیدا کنید