مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معاوضه ملک

زمینی به مقدار 200 متر جهت توسعه راه تراکتور در کناره راه عبور یک بن بست معاوضه شده پس از گذشت دو ماه از معامله زمین به دلیل سود جوی و منفعت از موضوع دیگر موجب اختلاف گردیده که این امر را سبب به هم زدن و فسخ نمودند با تلفن بدون این که زمین تحویل گرفته و تحویل داده شده را حضورا تعیین تکلیف کند بی‌دلیل فسخ تلفنی نموده آیا میتوان شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فسخ شرایط خاص خود در قانون مدنی را داشته لذا نیاز به اراده و قصد و یا شرط عقد را دارد، در غیر این صورت حقی متصور نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
فسخ معامله شرایط خاصی دارد
و باید ابتدا اظهارنامه ارسال گردد و باید دادخواست تایید فسخ قرارداد اقامه گردد و دادنامه فسخ قرارداد صادر گردد

طرف دیگر قرارداد میتواند دادخواست الزام به تسلیم اقامه نماید و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. فسخ یاید با اظهارنامه به اطلاع برسد.
الزام به تحویل مبیع طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
توجه نمایید فسخ شرایطی دارد و بهتر است بدوا مدارک تان توسط وکیل برسی شود بعد به تناسب اقدام شود