مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

باسلام بنده ملکی چند سال پیش به صورت تهاتر با ملک خودم گرفتم و بعد از مدتی مشخص شد که ملکی که به بنده دادن منابع بوده در زمان فروش فروشنده ملک بنده و یک نفر دیگه فروخته با توجه به این که در زمان قرارداد مالی که به بنده شده منابع و مستحق غیر بوده زمین خودم بهم عودت داده میشه..؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید روند پرونده بررسی کند در صورت اثبات ادعا بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا اظهارنامه برای
طرف مقابل ارسال نمایید
و سپس شکوائیه فروش مال غیر و کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و رد مال را مطرح
نمایید

و سپس دادخواست اعلام بطلان قرارداد به علت مستحق الغیر درآمدن مورد معامله و رد مال را اقامه نمایید