مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حقوق کارمند

سلام
من در یکی از ادارات صنفی حدود 6 سال مشغول کار هستم در این چند سال با گذشت زمان حقوق من افزایش پیدا کرده و حالا بعد از عوض شدن مدیریت تصمیم گرفته دستمزد همه پرسنل رو کم کند در حالی که 9 ماه از سال 1402 گذشته و چنین تصمیمی گرفته شده.
آیا چنین کاری قانونی است ؟
چه کاری برای جلوگیری میشه انجام داد؟
و اینکه اگر مخالفت کنیم مدیریت می‌تواند به این دلیل کارمند رو اخراج کنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست مطابق قراردادتان عمل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این امر غیرقانونیست به هرگونه پرداخت حقوق کارگران پایین‌تر از مصوبه شورای عالی کار غیر مجاز خواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه حضوراً پیگیری بفرمائید.