مشاوره حقوقی رایگان - حقوق اداره کار

سلام. بنده از سال 86 در اداره ای با قرارداد کارگری مشغول به کارم و هر سال حداقل حقوق رو به بنده پرداخت کرده اند، امسال با 14سال سابقه
به من حقوق روزانه 88500 میدن و اصلا سابقه 14 سال بنده رو محاسبه نمیکنن، امسال یه همکار جدید اومده برام و اونم حقوقش با من یکیه و این انصاف نیس، راهکار شما و طریقه محاسبه حقوق بنده چگونه است ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حداقل حقوق اداره کار طبق مصوبه دولت به شرح ذیل است
حداقل حقوق و دستمزد قانون کار در سال 1400 به این صورت است: حقوق ماهانه 26.554.950 ریال، بن کارگری 6.000.000 ریال، حق مسکن 4.500.000 ریال، کمک هزینه عائله مندی هر فرزند 2.655.495 ریال، اضافه کاری هر ساعت 168.987 ریال، شب کاری هر ساعت 42.247 ریال.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید