مشاوره حقوقی رایگان - کاهش حقوق و رتبه و عدم پرداخت مزایا

با سلام وقت بخیر
از مهر سال گذشته با شرکت پیمانکاری تامین نیرو که جدیدا وارد مجموعه ما شده بود (من از قبل حدود سه سال سابقه کار داشتم )قرارداد بستیم بعنوان کارشناس قراردادها بعد از دو ماه در دی ماه برای پرداخت حقوق آذر ماه گفتند که باید رتبه و حقوقت رو به حداقل قانون کار ببریم و اگر نخواهی باید تعدیل شوی که به ناچار برگه تایپ شده که موافق کاهش حقوقم هستم رو امضا کردم . در پایان سال برای دو ماه اول قرارداد براساس دریافتی و برای مابقی براساس حداقل قانون کار مزایا پرداخت کردند.که الان با توجه به شواهد و مستندات موجود که خود کارفرما قول مساعد داد که در ادمه حقوقت رو افزایش میدم که متاسفانه این کار انجام نشد و حتی مدیر و مسئول پشتیبانی وقت هم شاهد هستند‌میتوانم در اداره کار شکایت کنم و به حقوقم برسم؟؟
مطلب بعدی پیمانکار در ادامه قرارداد امسال در خرداد 5 روز مانده به واریز حقوقها همه نیروها را تهدید کرد که اگر طب کار نروند حقوق پرداخت نخواهد کرد که با هزینه خودمان رفتیم طب کار گرفتیم در صورتی که پایان قرارداد ما همان خرداد بود یعنی 5 روز مانده به پایان قرارداد که با توجه به ماده 92 قانون کار هزینه طب کار هم به عهده کارفرما میباشد 300 هزار تومان خود نیرو ها پرداخت کردند. که در ادامه با توجه به بدعهدی و عدم پایبندی به قولهای کارفرما در تیر ماه من استعفا دادم و قرار شد تا زمانی که به نیروی جدید اموزش بدم ساعتی حضور داشته باشم و با 11 روز مرخصی سال قبل و سال جدید در تیرماه حقوق پرداخت کند
که من تا 19 تیر ماه به صورت ساعتی و یا روزکار در اداره حصور پیدا کردم و حتی قرارداد امضا کردم که در ادامه حقوق 11 روز رو برام پرداخت کردند و 11 روز بیمه رد کردند و مابقی ساعات حضورم رو که حدود 110 ساعت بود را بعنوان ساعت اضافه کاری حساب کردند که برای پرداخت عیدی و سنوات به من گفتند که باید قرارداد11 روز را امضا کنم بنده هم با توجه به اینکه یک بار قرارداد تا 19 تیر را امضا کرده بودم امصا نکردم و کارفرما هم از پرداخت عیدی و سنوات سرباز زده و میگوید تا امضا نکنی من پرداخت نمیکنم. جالب اینکه خود کارفرما در تاریخ 20 تیر ماه تشکر کرده و تا 19 تیر من رو بعنوان نیرو در اداره حساب کرده
میخواستم راهنمایی بفرماییدکه چگونه میتوانم به حقوق و مزایا که به من تعلق میگیرد برسم.
حتی کارفرما در محاسبات حقوق و فیش های حقوق هم اشتباهاتی داشته که با توجه به مورقانون که نباید ایتم هایی که مالیات کسر شود را در نظر نگرفته
ساعات اضافه کاری را با فرمول اشتباه حساب کردا که اگر وارد شکایت شوم با فیشهای حقوقی که صادر کرده و مستندات موجود را ارائه کنم
تشکر از توجه و راهنمایی جنابعالی

پاسخ ها :

کاهش حقوق کارمند کاهش رتبه شغلی عدم پرداخت مزایا