مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن ملک ضمانت

یکی از دوستانم از شخصی1350000000 تومان گرفت و قرار شد ماهی 81 میلیون به وی بدهد و بنده به دلیل دوستی منزلم را در رهن پرداخت کننده گذاشتم حال دوستم ورشکست شده و فرد پرداخت کننده می‌خواهد منزل مرا از طریق اجراییه بفروشد آیا اگر ثابت کنیم که این مبلغ سودی بوده و احتمال فک رهن منزل وجود دارد یا خیر؟ بنده اطلاعی از نزولی بودن پول نداشتم.حالا که دوستم ورشکست شده.فهمیدم که پول را به صورت سودی گرفته.حال برای فک رهن منزلم چه باید بکنم ضمنا پول از طرف پرداخت کننده مسقیم به حساب دوستم واریز شده و بنده فقط به دلیل دوستی این کار را کردم. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست دادخواست بدهید تا موضوع پیگیری شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست مراجعه نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم �ضوع ملکی حساسیت فوق العاده زیادی دارد و با یک پرسش کلی نمی‌توانید به جواب دقیق برسید اسناد و مدارک جهت اظهار نظر باید رویت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما در مقابل ایشان مسئولیت خواهید داشت
و شما میتوانید دادخواست به طرفیت گیرنده مبلغ اقامه نمایید