مشاوره حقوقی رایگان - اثبات پول ربا

سلام. پدر بنده از فردی مبلغی رو گرفته در حدود 20 تا 30 میلیون تومان به صورت نقدی و در چندین قسط، بعد با توجه به این که پدر بنده توانایی پرداخت وجه رو نداشته، ازش چکی به مبلغ 50 میلیون تومان بابت ربا گرفته و شکایت کرده و بعد از بحث با ما وقتی گفتیم ربا پول از نظر قانونی قابل نقد کردن نیست، ربا گیرنده سند ملکی که به نام پدر ما بوده و نزد یکی از بنگاه های املاکی بوده رو کپی گرفته و به دادگاه داده و بیان کرده این چک بابت خرید این ملک صادر شده. با استناد به کپی سند و قبض آب میخواستم بدونم چطور باید اثبات کرد 22 میلیون از این پول ربوی هست؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

هر پرونده حکایت خودش را دارد و امری است تخصصی پیشنهاد می کنم از همان شعری که هستید وکیل بگیرید چون بدون استخدام وکیل اثبات این ادعا دشوار است