مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه کمیسیون پزشکی

خردادماه امسال توسط یک دندانساز تجربی کلیه دندان های فک پایینم تراش خورد برای انجام لمینیت،متاسفانه به دلیل نابلد بودن دندانساز ،عملا چهارده تا دندان من به حدی تراشیده شد ک غیرقابل درمان بود و چندین پزشک به اتفاق نظر به کشیدن چهارده دندان و انجام ایمپلنت دادند،تا این که یک پزشک حاذق سعی کردند با سختی زیاد دندان های من روتا حدی احیا کنند ک البته هنوز طرح درمان کامل نشده است.حال این که دندانساز مزبور در شورای حل اختلاف حاضر نشدند حتی مطابق پیش فاکتوری که برده بودم هزینه درمان را متقبل شوند. در ضمن نتیجه کمیسون اولیه پزشکی هفت درصد دیه انسان برآورد شده است و من با توجه با هزینه ای که تا کامل شدن درمان دندانهایم باید بپردازم به این نتیجه کمیسیون اعتراض دارم. حال این که باید منتظر بمانم تا وقت دادگاه بدوی اعلام شود آیا ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می‌توانید ظرف مهلت قانونی نسبت به آن اعتراض بزنید و دفاعیات خود را طی لایحه‌ای اعلام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه را دریافت کنید اگر هزینه درمان مازاد بر دیه شد از طریق دادگاه حقوقی خسارت مازاد بر دیه با ارائه مستندات قابل مطالبه است.