مشاوره حقوقی رایگان - کیست دندان فک پایین

من یک سال پیش 5 تا دندان عقب فک پایین رو عصب کشی و پر کردم
دو هفته پیش از شدت دندان درد همان دندان های عصب کشی شده به دندان پزشک مراجعه کردم عکس گرفتم دیدیم همان 5 تا دندونام هر پنج تاش کیست کردن و دکترگفت که کار نابخشودنی علیه دندونات انجام داده ان(یعنی دندانساز تجربی) و گفت باید هر پنج تا دندونات عصب کشی مجدد شون وبایستی به فوق تخصص ریشه مراجعه کنی و من هم دارم به درمان ادامه میدم هزینه درمان هر دندان هم دو میلیون و پانصد هزار تومن میشه
الان هم بعد دو هفته هرگاه فکم رو حرکت میدم درد میکنه
حالا تکلیف چیست چطوری شکایت کنم؟
ناگفته نماند من چند ماهه که به سینوزیت مبتلا شده ام دندانپزشک گفت که احتمال این هم وجود داره که کیست ها باعث درگیرومسدود شدن سینوس هات رو داشته باشه
لطفا کمکم کنید؟ممنون.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید تا کارشناسی شود از طریق سازمان نظام پزشکی