مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه کمیسیون پزشکی

سلام و احترام
در آزمایشات استخدام بانک ملی چشم پزشک اول گفتند منعی برای استخدام ندارم بنده در نوزادی آب مروارید مادر زادی داشتم و عمل کردم و امکان افزایش نمره چشم وجود ندارد
ولی بنده را به کمیسیون پزشکی تهران ارجاع دادن و تهران به دلیل بالا بودن نمره چشم در کمیسیون پزشکی بانک رد شدم
حالا اگر اعتراض کنم امکان داره به نتیجه برسم
خواهش میکنم زود جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه کمیسیون

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه را نمی‌توانی هیچ موقع پیش‌بینی نمود اما اعتراض برای همین موارد در نظر گرفته شده است