مشاوره حقوقی رایگان - ارثيه

سلام ما ٥ تا خواهر وبرادر هستيم مادر من خونه اى داره كه میخواد بعد از فوتش فقط به دوتا بچه ش من و برادرم ارث برسه و اون سه تا ديگه كلا با مادرم وما رفت وامد ندارن سوال من اينه اگر مادر من محضرى وصيت كنه كه اموالش فقط به من وبرادرم برسه ايا اون سه تا ديگه مى تونن بعداز فوت مادرم كارى كنن مثلا ادعايى كنن يا وصيت نامه رو باطل كنن ؟؟
ممنون از وقتى كه مى ذاريد

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مادر شما باید خونه را به شما صلح کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وصیت بی‌فایده است بهتر است صلح کنند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله وصیت تا ثلث اموال نافذ است و در صورتیکه الباقی وراث وصیت را تنفیذ نکنند فقط تا یک سوم اموال مادرتان مطابق وصیت نامه تقسیم میشود و الباقی مطابق قانون ارث تقسیم می شود. بهترین راهکار اینست که مادرتان اموالش را به فرزندانی که میخواهد صلح نماید که تا زمانیکه زنده است در اختیار خودش باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وصیتنامه ممکن نیست.
وصیت تا یک سوم اموال نافذ است.
بهتر است مادرتان در زمان حیات به دفترخانه مراجعه کنه و به شما صلح کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
وصیت فقط تا یک سوم ارزش آن خونه ارزش دارد بقیه اش به ارث می رسد
بهتره صلح عمری کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانون ارث آمره است و اگر در زمان حیات موصی باشد وصیت و یا دیگر عقود معین است نه ارث