مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

با سلام . من در تاریخ 13 / 05 / 1401 تصادف کردم و راننده مقصر بودم . در تاریخ 07 / 07 1401 رای قطعی دادگاه اومد . میرم شرکت بیمه میگن پرونده داره برسی میشه و خلاصه هی امروز و فردا میکنن . به من میگن شما راننده مقصر هستی و تا دوسال که پولت رو ندیم چیزی نمیشه . من واقعا دیگه سخته شدم . چطور میتونم پولم رو ازشون بگیرم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در جرائم شبه عمد پرداخت دیه تا دو سال تمام قمری متصور است لذا رویه معمول قانونی بر این است که پس از قطعیت حکم بیمه مبلغ را آنی پرداخت می‌نماید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. توضیحات شما واضح نیست. رای قطعی مبنی بر چه چیزی صادر شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی به نفع شما صادر شده است می‌توانید از اجرای احکام درخواست اجرای آن را نمایید