مشاوره حقوقی رایگان - ادعای صحنه سازی تصادف

سلام من باموتور بودم ماشین زده به من و متواری شده و یک سال هست که از این ماجرا می گذرد و همه مراحلش هم طی کردم دادگاه هم رای داده که دیه من رو پرداخت کنند ولی بیمه اعتراض زده گفته صحنه سازی بوده و تصادف نبوده الان باید چی کار کنم؟ یه راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
منتظر نتیجه دادرسی باشید، پس از آن حق اعتراض و تجدید نظر دارید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
دادگاه به راحتی به ادعای بیمه توجه نمی کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون مدعی شرکت بیمه است باید اثبات کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید نسبت به نظریه آن اعتراض بزنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک رای دادگاه است
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
بیمه باید ادعای خود را اثبات نماید وگرنه مجبور به پرداخت تا سقف تعهدات است.،،