مشاوره حقوقی رایگان - ادعای صحنه سازی تصادف

سلام بنده پارسال ساعت 6صبح باموتور بودم ماشینی فکر کنم خوابش برده بود از بغل گرفت روم خورد به من و خوردم زمین ماشینی متواری شده آمبولانس و110 اومد من پایه چپم 27سانت پلاتین رفته دادگاه دیه را مشخص کرده ولی چون اون جا دوربین ندارد وکسی نبوده صبح زود میگن تصادف سازشی یعنی دروغ صحنه سازیه الان باید چیکارکنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر مسی برای اثبات ادعایش باید دلیل ارایه دهید صرف دعوا دلیل بر اثبات ان نیست