مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی

خواهرم به جرم کلاهبرداری به 4 سال حبس تعزیری محکوم شده و هیچ سابقه کیفری ندارد و سن کمی هم دارد ممکن هست در دادگاه تجدید نظر حبسش تعلیقی بشود و اینکه حبس تعزیری با وثیقه آزاد میشود که اصلا زندان نرود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
وثیقه در زمان تحقیقات و یا قبل از صدور رای ممکن است پس از آن اخذ وثیقه جهت مجازات‌های جایگزین حبس متصور است.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان تبدیل جزای نقدی یا مجازات جایگزین حبس و تعلیق متصور است
که احتمال تعلیق تمام مجازات بعید به نظر می‌رسد
به هر تقدیر
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات ایشان
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و.....