مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی

سلام
در ضرب و شتمی که منجر به صدمه عمدی به چشم راست شده و طی گزارش پزشکی قانونی نقص عضو به همراه داشته و شکستگی از نوع منقله و عوارض متعددی که داشته مجموعا 1 میلیارد و 64 میلیون تومان بدون احتساب منقله دیه تعیین شده و مجرم با قرار وثیقه آزاد است
پرونده در دادیاری و توسط دادیار مورد بررسی قرار گرفت که دادیار متهم بودن مجرم را بنا به دفاعیات بلاوجه محرز و مسلم دانسته و قرار جلب به دادرسی به استناد ماده 614 و 608 بخش تعزیرات و 450 بخش دیات محکوم کرده
سوال اینکه آیا در صورت وجود حبس آیا این حبس قابل تبدیل به حبس تعلیقی هست؟ رضایت شاکی چقدر در روند تبدیل حبس تعزیری به تعلیقی موثر است؟ برای همچین دیه ای آیا امکان بخشش حبس بدون رضایت شاکی امکان پذیر است؟
سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مجازات دیه و حبس
خواهید داشت و ممکن است قاضی مجازات حبس را تعلیق نمایید یا تخفیف بدهد

در صورت صدور حکم قطعی ، شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا مبلغ دیه اقساط گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت شاکی امکان تعلیق اجرای مجازات حبس وجود دارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به نوع صدمات و میزان دیه به نظر می‌رسد که حبس ایشان تعلیق نشود