مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه فروش زمین

با سلام.
من ملکی رو فروختم که مقداری از زمین آن در مالکیت مسکن و شهرسازی میباشد و مالک اصلی به دنبال حل مشکل میباشد و خریدار از این موضوع آگاهی داری لذا با توجه به اینکه خریدار از کم و کیف زمین آگاهی کامل داشته و در توضیحات قولنامه این مطلب نوشته شده که خریدار با علم و آگاهی کامل از وضعیت زمین اقدام به خرید کرده است آیا لازم است مطلب دیگری به توضیحات اضافه گردد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشکل حل نشود و خریدار بخواهد می تواند نسبت به قسمتی که متعلق به مسکن و شهرسازی است دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن بدهد ولی با توجه به اینکه از وضعیت موضوع معامله اطلاع دارد نمی تواند غرامت خود را مطالبه کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با این وجود، در صورت حل نشدن موضوع، خریدار می‌تواند نسبت به ابطال معامله و استرداد ثمن طرح دعوی نماید لیکن از غرامت بهره‌ای نخواهد برد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بهتر هست یک وکیل برای شما قرارداد بنویسد