مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام بنده تقاضای مهریه دادم از اداره ثبت اسناد .حالا میخوام درخواست طلاق بدم .کی میتونم درخواست بدم؟صبر کنم تکلیف مهریم روشن شه بعد درخواست بدم یا الانم میتونم ؟و برای طلاق باید ب کجا مراجعه کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در خواست طلاق اگه از طرف زوجه باشد باید عسرو حرج خودرا در دادگاه اثبات نماید ،میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید دادخواست طلاق اقامه نمایید
ولی برای صدور حکم طلاق ، شما باید به دادگاه دلیل ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید دا‌دخواست طلاق بدهید و نیازی نیست که پرونده مهریه تعیین تکلیف بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود هریک احکام خاص خود را دارد
در اصل کلی زوجه جهت طلاق باید بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

نه لازم نیست تا تعیین تکلیف مهریه شدنتان صبر کنید، اما چون طلاق در اختیار مرد است، اگر شما نتوانید عسر و حرج را ثابت کنید، دادگاه رأی به طلاق شما نمی‌دهد.

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام، مهریه و طلاق دو پرونده جداگانه هستند
میتوانید در خصوص طلاق نیز اقدام کنید.