مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق مستمری اناث

با سلام و عرض ادب بنده به تازگی طلاق گرفتم و خواستار برقراری حقوق پدرم که سالها پیش فوت کرده اند شدم، تا چند سال قبل حقوق را خواهرم میگرفتن، ولی ایشون چون در خارج از کشور زندگی میکند ، حقوق ایشون را قطع کردند،تمام استعلامها از صندوقهای بازنشستگی را که اداره مذکور خواسته بود تهیه کردم ‌وتحویل دادم ‌و پر هیچ جایی کار نمیکنم، حال به من جواب دادند که تا خواهرتان تعیین تکلیف نشود نمیتوانیم حقوق پدرتان را برای شما برقرار کنیم. میشه راهنمایی بفرمایید که از نظر قانونی چکار کنم که بتوانم این حقوق را بگیرم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر گفته آنها وجاهت قانونی ندارد می‌بایست مستمری پرداخت شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم استدلالشان بیمورد است اما به خواهرتان بگویید یک وکالت جهت انصراف برای شما ارسال کنند

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

تعیین تکلیف کار همان اداره است پیگیر باشین